Tags

, ,

Hurraa for den røde løber, den elsker vi jo (eller jeg gør ihvertfald…)

Igår aftes blev VMA’s afholdt (Video Music Awards). Lad mig vise et “mode potpurri” herfra ;  )

Britney Spears var aftenens midtpunkt, da der blev afholdt en hyldest til hende og hendes karriere denne aften. Meget passende, for hvor ville Britney Spears være uden MTV, og hvor vill MTV være uden Britney Spears?  Skøn så hun ud i Moschino, og jeg lader mig nok forblænde lidt, da jeg jo som bekendt elsker mærket. Jeg er tilgengæld ikke vild med hendes sko, ligner noget fra en SM shop på Vesterbro, adr.

Ok, så det var meningen at Britney Spears skulle være hovedpersonen igår aftes, men Beyoncé stjal rampelyset, da hun uden at nævne et ord, fremviste en rund mave og dermed proklamerede en graviditet. Først så hun skøn ud i Lanvin, og derefter sej ud i Dolce & Gabbana til sin optræden. Det er iorden at stjæle rampelyset, når man nu er så velklædt ;   ) Havde hun set kikset ud, havde det selvfølgelig ikke været iorden!

Zoe Saldana gør det ofte rigtig godt til diverse arrangementer, og galdt heldigvis også igår, hvor hun var iklædt Barbara Bui

Kelly Rowland så også rigtig godt ud i Falguni & Peacock

Katy Perry’s look har jeg nu besluttet mig for, at kunne li’. Da jeg så det første gang, var jeg i tvivl. Jeg er lidt træt af hendes “tyggegummi univers” og da hun farvede håret pink, synes jeg det var håbløst. Nu ved jeg ikke, om hun havde denne aften i tankerne, da hun farvede det, men til sådan en begivenhed med den rette styling, ser det jo sjovt og kært ud. Hun bærer Versace.

Når nu vi er i den kulørte afdeling, så lad os da tage Lady Gaga. Hun var heldigvis nedtonet denne aften, og hendes nye alter ego Jo Calterone synes jeg er for sej. Det er sgu både frisk og næsten modigt, at en kvinde ikke bare klæder sig som en mand, men gør alt for at ligne én. Det skal der nogle nosser til, og nej jeg tror selvfølgelig ikke latterlige rygter, som påstår hun er en hermafrodit eller andet. I en underholdnings industri hvor de fleste kvinder gør alt, for at være tiltrækkende og sexede er det netop frisk med en som Lady Gaga, som tør være skæv og nærmest uskøn. Hun/han bærer Dior Jakke og Brooks Brothers bukser.

Det tynde øl stod Katie Holmes som sædvanlig for. Jeg fatter ikke, hvordan hun kan blive anset for et mode ikon i USA. Hun er kedelig og gør det sjældent rigtig godt på den røde løber. Tag ikke fejl, hun ser da sød ud, hendes Alaia kjole er pæn, men indtrykket er som sædvanlig ZZZZZZZZZZ. Hvis hun så kunne se rigtig kikset ud, ville hun i det meste gøre et varigt indtryk.

Kiksene (altså ikke dem man spiser…) stod teenagerne for denne aften.

Miley Cyrus bar en ækel Roberto Cavalli kreation. Uklædelig farve, men Cavalli er ofte for meget i sine designs, der er ofte lidt “nyrig russer” over hans stil. Bestemt, ind imellem gør han det godt, men ikke ofte nok.

Kjolens sexede udskæring på ryggen kunne ikke redde den, den er et No go!

Selena Gomez plejer ellers at se så sød, men det hele var bare for meget denne aften. Hun ser alt for gammel ud, end de 19 år hun er. Måske er jeg i et lak og læder univers lige nu ( da jeg jo også nævnte i det tidligere), men igen tænker jeg på SM, når jeg ser på hendes antræk og det er IKKE ment som et kompliment, næh vi er mere ovre i noget sex messe i provinsen her, uf. Ok, kjolen er ikke i hverken lak eller læder, men i alt for meget blonde, der sker ALT for meget på denne kreation fra Julien McDonald, hans designs er ofte også for meget, så der ligner han Cavalli.

Adele elsker de fleste, men hendes frisure elsker jeg ikke. Hvad har frisøren tænkt her? Hvem ønsker at ligne en texansk husmor? Så mange spørgsmål, så lidt svar :  ( Hun bærer Barbara Tfank, pænt uden at være prangende.

Tak for nu :  )

Reklamer