Mange kender vel efterhånden Kate Spade, men til dem som ikke gør, vil I bestemt kende mærket efter dette indlæg, for dette er vel nærmest en hyldest til mærket Kate Spade.

Det startede med at jeg idag opdagede, at Kate Spade åbner butikker på Sloane Square og Covent Garden i London i midten af september. Og da de fleste efterhånden har været i London flere gange, synes jeg det er oplagt at gøre opmærksom på dette. Ok, vi er ikke i den billige skala, så der skal spares lidt sammen, men kvalitet koster plus lækkert og gennemført design går aldrig af mode.

Kate Spade

Kate Spade startede som udelukkende et taske firma, da Kate Spade i sin stilling som redaktør for magasinet Mademoiselle opdagede at der var en mangel på smarte og klassiske tasker i god kvalitet. Siden er firmaet vokset til også at inkludere tøj, smykker, bolig tilbehør, briller, sko og dufte.

Hvis ikke du er til farverigt, humoristisk og feminint design er Kate Spade nok ikke noget for dig, især hvis du er minimalist, men nu er jeg selv tilfældigvis alle 3 ting, så jeg er jo vildt begejstret. Jeg ejer selv ikke halvt så meget Kate Spade som jeg kunne ønske mig. En enkelt taske, pung, øreringe og sokker (ja, sokker).

Se modellerne er de ikke skønne? Jeg er også stor fan af den måde modellerne altid er stylet på hos Kate Spade, det er sjovt og ALDRIG kedeligt

Mon ikke du kan se hvad jeg mener, når jeg skriver : farverigt, humoristisk og feminint?

Da jeg for efterhånden mange år siden boede et år i USA lærte jeg selv Kate Spade at kende. Ved et tilfælde købte jeg en kopi taske på gaden i NY, jeg anede ikke engang det var en kopi, kunne blot li’ designet. Senere lærte jeg at det var det hotteste mærke man kunne ha’ på sin taske på dét tidspunkt ( det er det sikkert ikke mere, men i mine øjne er det stadig lige sejt).

“It” tasken lige nu fra Kate Spade er modellen Scout. Siden den blev lanceret sidste år, har den været i diverse modeblade og gået igen i kollektionerne, så jeg må antage det er fordi den populær. Jeg har selv drømt meget hede drømme om den længe, men ak jeg mangler lige de knap 1800  kr den koster, så jeg må drømme videre.

Taylor Swift i Kate Spade

Zooey Deschanel i Kate Spade ( det er først når jeg nu sidder og lægger billederne op, at jeg opdager at Zooey bærer samme kjole som en af modellerne på de tidligere viste billeder). Zooey har jeg jo også rost som et mindre stil ikon, så når Zooey bærer Kate Spade MÅ det være rigtigt…. ;  )

Kate Spade selv stoppede med at designe i 2007 og briten Deborah Lloyd overtog, og det har hun gjort fantastisk godt synes jeg.

Deborah Lloyd

Selv deres reklamer elsker jeg, for her går stilen igen i opsætningen og stemningen

Fra deres nyeste kampagne her til efteråret 2011. Det er igen skuespillerinden Bryce Dallas Howard som er frontfigur. Jeg er vild med hendes håndtaske, det er nok pigen i mig, som drages af store sløjfer :  )

Her et sødt klip fra kampagnen

Så kommer du til London en dag, og shopping står på programmet, så kig da forbi. Selv hvis du synes det er for dyrt til din pengepung, så er det altså en oplevelse at træde ind i sådan en butik, og man kan sagtens pille og røre (man ser vel med fingrene…), det er jo ikke Chanel vi taler om ;  )

Hvor mange H&M butikker er lige indrettet så lækkert og inspirerende? Det er jo ren guf for øjnene

Vil du se mere til Kate Spade eller se den nuværende kollektion så tjek http://www.katespade.com/

Reklamer