Tags

,

Chikke kvinder på en rød løber? Ja tak!

Og kiksede looks som vi andre kan tage ved lære af? Jaaa!

I går afholdt Elle deres årlige hyldest til kvinder i Hollywood, og der var flere stylekat darlings på den røde løber, og (heldigvis) beviste de, hvorfor det lige netop er deres stil jeg har hyldet og fremhævet her på bloggen.

Cate Blanchett var som sædvanlig smuk og unik i sin fremtoning. Hun bar Proenza Schouler.

Emma Stone er en evig “cutie” på diverse røde løbere. Hun var skøn i Valentino. Elsker også hendes Ferragamo sko med hanefjed, god detalje.

Jeg var vild med Emma Watson’s Calvin Klein look.

Nina Dobrev er også en kvinde, hvis stil jeg har bemærket er ret træfsikker. Hun var smuk i Vera Wang.

Kiernan Shipka kendt fra über serien Mad Men, går for at være lidt af et “up and coming” stilikon (hun er kun 12 år trods alt). Og hun bar en stylekat favorit, nemlig Moschino.

Der var dog også flere nitter på den røde løber.

Lea Michelle prøvede for hårdt på at være fashion edgy og sexet i en gennemsigtig sag som IKKE var det mindste stilfuld. Hun bar desværre Armani. Den blege læbestift er iøvrigt også ganske uheldig.

Uma Thurman så i mine øjne nærmest konet ud. Designeren kender jeg ikke, men det er vist godt det samme…

Zoe Kazan så først og fremmest kikset ud, fordi hendes kjole lignede noget hun havde fundet i vasketøjs kurven. Det er et no-go med krøllet tøj til en galla!

Jennie Garth bar et omsyet køkkengardin med en stor, overflødig og klodset sløjfe. Designeren bag “køkkengardinet” er Tadashi Shoji….

Tak til kvinderne for alle de smukke og uheldige outfits ;  )

Reklamer