Tags

, , ,

Jeg elsker at teste produkter, og har flere gange før anbefalet produkter her på bloggen, som jeg fundet gode. Jeg elsker selv at læse tests af produkter, det er en god måde at spare tid og penge på, når nu der er alt for meget at vælge imellem derude.

Spænd sikkerheds selen, for dette bliver (typisk stylekat) langt, men også grundigt ;  )

Jeg har skrevet om min begejstring for Pantene til mit tørre hår, og i den forbindelse fik jeg straks fingrene i styling produkterne fra samme serie. Og som med balsam, shampoo og hår maske, er jeg også begejstret for særligt 2 produkter.

Hår spray til kraftigt hår, med maks hold

Samt styling spray til kraftigt hår

Hår spray er skam meget mere end et middel til afstivning af en given frisure. Jeg har før været loyal overfor klassikeren Elnett. Den er afgjort god, da den lægger sig fint og jævnt, den klistrer ikke og er nem at redde ud. Men den har stadig den parfumerede duft af “mormor”, en duft som mange hader.

Hårsprayen fra Pantene er god af flere årsager, den er som Elnett fleksibel men dufter langt mildere og bedre efter min mening. Men vigtigst af alt beskytter den rent faktisk mod fugt, noget som jeg faktisk er imponeret over.

Mange hårspray’s hævder at beskytte mod fugt, men jeg har endnu tilgode at opleve det. Nu har stylekat så cyklet prøvekørt det :  )

Jeg cyklede i regnvejr efter brug med Pantene’s hårspray, dog med en hætte over hovedet, og min frisure var lige så fin da jeg nåede frem, som da jeg forlod hjemmet. Tidligere ville mit hår klaske sammen, og frisuren stille og roligt forsvinde.

Her sammenligner vi iøvrigt også med et dyrere frisør produkt som Redken. Redkens hårspray brugte jeg før (modtog en kæmpe version under modeugen), den påstår også at beskytte mod fugt, men det har jeg dog ikke bemærket, og slet ikke sammenlignet med det billigere alternativ fra Pantene.

Videre til styling sprayen. Jeg bruger fladjern, og så er en styling spray næsten ikke til at undvære, særligt ikke hvis man vil skåne sit hår mod den slidsomme varme.

Tidligere har jeg brugt styling spray’s fra Matas, TRESemmé og Bumble & Bumle. De har alle været udemærkede, og det var da først da jeg prøvede Pantene’s version at jeg blev klar over at der kunne være forskel. For Pantene’s styling spray virker nærmest plejende på håret, den tilføjer en smule fugt til mit tørre hår. Andre styling sprays har gjort mit hår en anelse tørt og stift, hvilke er lidt paradoksalt når vi taler om et produkt som burde beskytte håret. Så bruger du selv hårtørrer, fladjern eller andet med koncentreret varme, så er den her værd at prøve.

Som rosinen i pølseenden skal Bumble & Bumble også fremhæves. De laver nemlig også ret fantastiske styling produkter. Lige nu bruger jeg deres Grooming creme, med tykt og tørt hår skal der noget ekstra til for at “samle” og kontrollere håret, særligt i længderne. Køb det via nettet, da det er åndsvagt dyrt i butikkerne (koster ca. 150 kr på lookfantastic, modsat de 250 kr som den koster hos Magasin)

Jeg tror dette produkt vil være godt til dem med enten tørt, kraftigt eller langt hår. Jeg er selv lykkelig for at jeg endelig har fundet lige netop de produkter som virker til mit grove, kraftige og super tørre hår :  )

Havde jeg iøvrigt råd lige nu, købte jeg også Bumble & Bumble’s Surf Spray, som efter min mening er den bedste saltvands spray derude (var også den allerførste på markedet), og også deres Glossing Spray, den bedste glans spray som der findes.

Håber du er blevet lidt klogere.

Reklamer