Tags

, ,

Endelig tilbage igen på bloggen efter endnu en omgang sygdom (hvis man slår ordet ‘svækling’ op i Dansk Ordbog, finder man sikkert et billede af mig).

De sidste par måneder har jeg haft en mindre flip med at minimere min garderobe. Skære ned på indholdet og gøre “beboerne” i mit skab og i mine skuffer, mere enkle og simple.

Det er noget jeg altid har drømt om, en mindre garderobe med få ting som tilgengæld er gode og funktionelle. På den måde vil der altid være gode ting at tage på, og man skal bruge mindre tid på at stirre fortabt ind i et fyldt skab.

Lysten til at rydde op og  rydde ud er kun blevet større efter Gabriel blev født. Nu har jeg jo slet ikke tid til at sætte tøj sammen, jeg skal være “smart i en fart” :  )

Det er gode basis varer som enkle velsiddende t-shirts, en lækker blazer, klassiske skjorter, gode jeans og seje støvler som i mine øjne er uundværlige i den forsimplede garderobe.

white-t

madewell-biker-boot1

Når jeg har shoppet, er jeg helt ubevidst blevet draget af mere enkle ting. Altså er påsyninger, prints og andet overflødigt pynt ikke det store hit, hverken hos mig eller i min garderobe. Enkle ting er nu engang nemmere at sætte sammen, mere tidsløse og langtids holdbare.

Nu skal jeg ikke lyde frelst, for der er stadig for mange ting i mit klædeskab. Men jeg bliver ved med at “muge ud” og sortere fra. Jeg vil hellere ha’ 10 gode bluser som jeg ved klæder mig og som jeg har det godt i, end 30 bluser som jeg egentlig ikke rigtig elsker.

Jeg har faktisk gjort stor brug af H&M’s Conscious koncept, hvor man kan aflevere en pose tøj ( og det er uanset mærke og uanset hvor gammelt og slidt det end måtte være) og modtage et bevis som giver 15% rabat på en valgfri vare. Jeg tror jeg i min oprydnings mani har afleveret mindst 7 poser. Det bedste tøj gemmer jeg dog til hvis jeg engang skulle holde loppemarked.

Hvad med dig, drømmer du også om at blive smart i en fart?

 

Reklamer